Friday, January 4, 2013

Mood final exam

sekarang tengah final exam. mood pun mestilah mood final exam kan.

 ada tensen study. ada yang asik study 24jam.

 ada yg tdo je 24jam. aku lah tu. duk tdo je..

bukannya nak study. n bila asik study je ni mulalah segala hormon xbetul. haha. aku jugak la tu. kadang2 tiba2 je nak terasa dengan semua orang, tiba2 rasa nak marah orang. tiba2 rasa nak nangis,edeh. xbest betul tau x.

tapi kene kawal diri beb. pndai2 la bawak diri tu. xkanlah nak masam dengan kawan2 pulak kan. so chill la, itu yg aku bgthu diri sendiri.

kadang2 bila kawan2 gurau ckit pun aku dah terasa. apakah ? haha, kelakar dowh ! HAHA !
mulalah nak bawak diri. ceit. geli je. haha :P


tapikan. kadang2 kita xboleh fikir diri sendiri je. kene la fikir sekeliling kita ni gak. kawan2 kita. ingat diorg suka ke kita cm tu. mestilah x kan.

seorang yang bahagia itu adalah orang yg melupakan kejahatan orang lain kepada dirinya dan melupakan kebaikkan dirinya kepada orang lain. so korang nak bahagia x? jum sama jadi seorang yg bahagia ! yeay !


dan jadilah seperti sepohon pokok yg berbuah lebat. dilontar dengan batu, dibalas dengan buah.
maksud aku disini. setiap kejahatan yg orang buat pada kita. xrugi kalau kita balas dengan kebaikkan. insyaAllah kita dapat ganjaran yg lebih baik :)


so disini aku nak ucapkan semoga jawab final exam dgn tenang, all the best semua !
study elok2. jgn stress2 ok ! chill la, :)


lepas study jangan lupa berdoa ada Allah okey :)
kita kene la berusaha. lepas tu berdoa. lepas dah semua tu. bru boleh tawakal. jgn lak redha awal2 ok. berusaha dulu :)

5 comments:

Yayasss said...

Wuuu hebat lah tidur 24jam hahahaha good luck exam. Jumpa lagi kat meja sebelah dewan exam:p

Anonymous said...

nak hamster

kassim said...

woooo... sapa lg ada blog..ak nk merayau kat blog2 bdk klas

azilah othman said...

yaya: hebatkan. haha :P

nawi : sila lah

nurfida said...

gudluck zili:)jgn emo tau